Workshops


Workshop_lærerseminar_argentina
Foto: Larroque regionale lærerseminar, Entre Rios, Argentina, 2016

Fra workshoppen: Nye muligheder for læring til social inklusion

I Chancepartout laver vi workshops for forskellige målgrupper. De består typisk af korte oplæg, efterfulgt af øvelser - hvor kroppen typisk også skal i brug.

Herunder kan du se et par eksempler

Poetisk, surrealistisk teaterklovn

- en workshop om drømmen i en søgen efter ens egen klovn

Teater klovn workshop - illustration

Workshoppen er et laboratorium over "drømmen" med alt det surrealistiske, absurde og paradoksale, som en drøm kan indeholde. Et laboratorium for at lade sig trække ind i en verden af (ekstra)ordinært vanvid og træne den (ekstra)ordinære evne at skille sig ud fra formen, efterlade det almindelige hverdagstøj og iføre sig en kjole af fantasi.

Klik her for at læse mere

Feedback - relationer på spil

- en workshop om at give konstruktiv feedback

Feedback er er en måde, at udfordre hinanden på, til at blive bedre til det vi gør. Feedback kan gives på forskellige måder, og det går ud på at fokusere på, hvad der fungerer godt og opfordre til at arbejde mere med det, som fungerer mindre godt.

Feedback kan skabe mere engagement og positiv energi på arbejdspladsen, og plads til at vokse og lære, men det kan også have den modsatte effekt og gå i en negativ retning. Det handler om hvad der siges, hvordan og hvornår.

Klik her for at læse mere om vores workshop i feedback.


Forumspil med dukker

Forumspil med dukker - illustration Download flyer

Forumspil er en metode til at arbejde med kommunikation, verbal som kropslig i relationer på arbejdspladsen, skolen, organisationer etc.

Dukke-forumspil er et alternativt læringsværktøj til arbejdspladsen, hvor vi arbejder med at få sat ord på og dele svære situationer og dilemmaer på underholdende vis. Vi udfører et stykke dukketeater, hvor vi gennemspiller situationer, som er anledning til uenighed blandt deltagerne.

En workshop kan være med til at styrke fællesskabet på arbejdspladsen, samt løsne op for de små eller mindre misforståelser i hverdagen og forny energien og retningen i arbejdet.