Kurser


Chancepartout kurser

Undervis og motivér med nærvær

- med kroppen som spejl

Kurset, hvor vi går i dybden med samspillet og den relation vi får skabt med mennesker omkring os, for eksempel vores deltagere, så vi skaber gode rammer for læring

Klik her for at læse mere om kurset

Modstand - på spil

- at blive i kontakten

Kadetter - UBK

På kurset arbejder vi i dybden med at analysere og forstå forskellige varianter af modstand mod læring i praksis. Det gør vi ved at sætte fokus på de situationer, som kan være vanskelige.

På kurset træner vi, hvordan vi kan arbejde forebyggende og/eller gribe muligheden til at vende modstanden i dét øjeblik at situationer spidser til, med blik for, hvordan vi kan styrke relationen.

Klik her for at læse mere om kurset

Teaterklovn

- alle kan deltage

teaterklovn

På kurserne i teaterklovn arbejder vi med, at fintune vores fornemmeste instrument, som er kroppen og det nonverbale kropssprog; stemme, krop og tonalitet. Teaterklovnen Antoine Innocente underviser på kurserne, som både er for performere, erfarne og debuterende, som for undervisere og formidlere.

Klik her for at læse mere om kurset

Undersøg trivslen i din organisation

- med samtalen som værktøj

Design en kvalitativ undersøgelse - og brug den som et redskab til at styrke trivslen i din organisation.

Dette kursus kan bruges i alle de sammenhænge, hvor virksomheder, organisationer, offentlige instanser, foreninger vil forbedre deres medarbejderes trivsel på arbejdspladsen.

Klik her for at læse mere om kurset

Interkulturel kommunikation og kulturforståelse

– i mødet

Hvordan tilgodeser du kulturelle forskelligheder og udnytter dem til gruppens fordel? Kurset handler om de kulturelle udfordringer, som opstår når mennesker med forskellige kulturelle baggrunde mødes ansigt-til-ansigt.

Klik her for at læse mere om kurset

Evalueringskursus

Kan din evaluering det, som du ønsker? Her lærer du at designe en evaluering, der kan styrke et projekt så det lever op til de forventede mål, imens du støtter læring og forandring i din organisation. Vi arbejder i dybden med evalueringsbegrebet, og med forskellige evalueringsformer, og undersøger, hvordan vi får mest læring ud af en evaluering, og hvornår det er smart at evaluere.

Evaluerings kursus - illustration

Efter endt kursus vil du have et produkt, nogle værktøjer, samt inspiration til, hvordan du kan bruge evaluering til problemløsning, fornyelse og udvikling af din organisation.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Download flyer

Andet

For tiden er vi igang med at udvikle en 6-moduls uddannelse for trænere/undervisere/projektledere i nye muligheder for læring.

Kontakt os endelig for at høre nærmere.