Om Chancepartout

Chancepartout ʃɑ̃s-paʁ.tu] er et sammensat fransk ord, der betyder ”muligheder overalt”.

Vi skaber nye muligheder for læring til virksomheder, organisationer, den offentlige sektor, kunstnere, blandt andre, som ønsker nye metoder til at lære nyt, forny sig, eller udvikle det organisatoriske miljø.

Vores metoder kan især bruges, når en proces er gået i stå eller når der er brug for nye ideer og inspiration

Kreativitet er dét at komme på originale idéer som har værdi, og de opstår oftest i dialogen og i samarbejdet. I planlægningen af et kursusforløb, en workshop, seminar eller foredrag har vi fokus på at sikre plads til samtaler, gruppearbejde, kreative input, mangfoldigheden og inklusionen af alles bidrag.

Særligt gode er vi til at få krop på teori, og vi er inspireret af teatrets teknikker, improvisation og klovnens energi. Vi arbejder for, at deltagerne både bliver skarpere på de nye kompetencer i handling - ved at øve situationer - og med at skabe en god læreproces for mennesket bag.

Vi har siden 2013 erfaring med at lave kurser, workshops, eller oplæg i Danmark, Frankrig og Argentina indenfor forskellige områder, som nye undervisningsmetoder, trivsel og motivation, interkulturel kommunikation og forståelse, kvalitativ evaluering, brugen af 3D digitale læringsredskaber, modstand og samarbejde. Læs mere om vores erfaringer her.

Læs mere om vores arbejde her.