Om Chancepartout

Chancepartout ʃɑ̃s-paʁ.tu] betyder ”muligheder overalt” - et fransk ord sat sammen for at fremhæve, de uendelige muligheder, der er, i ethvert øjeblik, for læring.

Muligheder opstår, når vi bliver stimuleret til at tænke anderledes, inspireret, udfordret på vores viden, og det sker oftest i mødet med andre.

Vores kurser og kreative forløb er for en bred målgruppe; virksomheder, organisationer, den offentlige sektor og kunstnere, som ønsker at kultivere jorden for nye kreative idéer, styrke deres relationer, og virkningen af ny læring.

Vores metoder handler om at få kroppen med ind i undervisningsrummet og aktivere sanserne, imens vi reflekterer over det vi gør.

Vi skaber læreprocesser, som pirrer nysgerrigheden. Vi er også inspireret af teatrets teknikker, improvisation og klovnens energi, der giver plads til utænkelige tanker og dynamikker, hvor humor spiller en stor rolle.

Vi begyndte i 2013, og har erfaring med at lave kursusforløb og workshops i Danmark, Frankrig og Argentina indenfor forskellige områder som: engagerende undervisnings-metoder, trivsel og motivation, interkulturel kommunikation og forståelse, kvalitativ evaluering, modstand og samarbejde.

Læs mere om vores arbejde her.